VIDEONADZOR
007.com.hr

 

 

 

 

 

 

 

 

LINKOVI:

>GENIUS.COM.HR
web shop 0-24

>HIKVISION HRVATSKA
videonadzor&alarm

>DAHUA
kamere&snimači

>FOSCAM.HR
bežične IP kamere

>Iam-GENIUS.eu
Chuango bežični alarmi

>ALARM.COM.HR protuprovala-alarmi

>007.COM.HR
spy proizvod

>ALARM MARKET
kompletna ponuda

>PROTUPROVALA
sve o protuprovali

 


security shop

Nudimo vam video nadzor po vrlo prihvatljivim cijenama.Direktni smo uvoznici.

Pogledajte cijene kompleta! U kompletima se nalazi sve potrebno vaš video nadzor: kamere, snimači, kablovi, adapteri.
PLUG & PLAY.

Žične i bežične kamere, snimanje ili samo opservacija, snimači sa
hard diskom po želji i potrebi, kamere sa night vision sistemima....


Skriveni video nadzor - za nadzor onih koji nadziru..

VIDEO NADZOR -TVRTKE

 

VIDEONADZOR_TVRTKES

 VIDEO NADZOR - O ZAŠTITI TVRTKI-PROIZVODNJA
> OPĆENITO O VIDEONADZORU TVRTKI/PRIZVODNJA I OD KUDA KRENUTI S NABAVKOM?

VIDEONADZOR JE STANDARD KOJI SVAKA TVRTKA TREBA IMATI, A NE LUKSUZ!

KOJI SU RAZLOZI POSTAVE KAMERA U NEKOJ TVRTCI-PROIZVODNJI? NABROJAĆEMO NEKE:

- PODIZANJE UKUPNE PRODUKTIVNOSTI POSLA/RADA ZAPOSLENIKA
- SIGURNOST DJELATNIKA OD VANJSKIH UTJECAJA ( PROVALNE KRAĐE TIJEKOM RADNOG VREMENA I OTUĐENJA STVARI OD STRANE TREĆIH OSOBA)
- SIGURNOST POSLODAVCA: TOČNA REKONSTRUKCIJE SVIH DOGAĐANJA TIJEKOM RADNOG VREMENA UNUTAR PROSTORA PROIZVODNJE, SPREČAVANJE SVAKE VRSTE OTUĐENJA STVARI U VLASNIŠTVU TVRTKE OD STRANE DJELATIKA

ŠTO SE NE SMIJE SNIMATI VIDEONADZORM UNUTAR TVRTKE?
- SVI PROSTORI U KOJIMA BI INTIMA DJELATNIKA MOGLA BITII NARUŠENA: GARDEROBE, WC-I , PROSTORI KOJI SLUŽE ZA IZMJENU ODJEĆE DJELATNIKA...

KOJA JE OBAVEZA POSLODAVCA NAKON POSTAVE VIDEONADZORA:
- OBAVIJESTITI DJELATNIKE O POSTAV ISTOG USMENO I PISMENO, POSTAVOM NATPISA NA VIDLJIVOM MJESTU, NPR. ULAZU U OBJEKAT : PROSTOR JE POD VIDEO NADZOROM.

 

PRVI KORAK JE ZATRAŽITI PONUDU OD TVRTKE KOJA SE BAVI UGRADNJOM VIDEONADZORNIH SUSTAVA , ZA IZRADU KVALITETNE PONUDE,PREPORUKA JE NAPRAVITI IZVID OD STRANE OVLAŠTENE TVRTKE , KOJA ĆE PO ISTOM NAPRAVITI KALKULACIJU TE VAM DOSTAVITI PONUDU.

UPISOM POJMA VIDEONADZOR U GOOGLE, DOBIT ĆETE ŠIROKU PONUDU TVRTKI KOJE SE BAVE PRODAJOM I UGRADNJOM, MOŽE SE EVENTUALNO POSTAVITI PITANJE :KAKO IZABRATI TVRKU KOJA ĆE POSAO ODRADITI KOREKTNO, SAVJET: ZATRAŽITE REFERENTNU LISTU DOSAD OBAVLJENIH UGRADNJI, EVENTUALNU PREPORUKU I DOKAZ O STRUČNOJ OSPOSOBLJENOSTI TE POSJEDOVANJU ODOBRENJA OD STRANE MUP-A ZA OBAVLJANJE POSLOVA TEHNIČKE ZAŠTITE

WDR KAMERA
ANTI VANDAL
   
> KOJE TEHNOLOŠKO RJEŠENJE ZA VIDEONADZOR TVRTKI ODABRATI: HD-SDI , IP ILI ANALOGNO (STANDARDNO)?

TO OVISI O ŽELJENOJ REZOLUCIJI SNIMANJA (PREVEDNO= JASNOĆI SNIMKE KOD GLEDANJA UŽIVO ILI REPRODUKCIJI VIDEO ZAPISA) ŽELJENOJ VISINI INVESTICIJE, MOGUĆNOSTI KABLIRANJA ITD .
ZA NADZOR TVRTKI U VELIKOJ VEĆINI SLUČAJEVA KORISTI SE ANALOGNI VIDEONADZOR , NEŠTO MANJE IP VIDEONADZOR , HD-SDI SUSTAVI U POSLJEDNJE VRIJEME DOBIVAJU NA POPURNOSTI I PREDSTAVLJAJU ALTERNATIVU IP IP VIDEONADZORU

SVE TVRTKE IMAJU MREŽU, STOGA SE ČESTO KORIŠTENJE IP KAMERA NAMEĆE SAMO PO SEBI KAO LOGIČAN IZBOR JER NIJE POTREBNO NOVO KABLIRANJE, SPOMINJU SE POE KAMERE SA VIŠE MEGAPIKSELNIM SENZORIMA.
SVE JE TO OK I DOBRO ZVUČI, ALI UZ UVJET DA SE TU TADI POSTAVI PAR KAMERA. UKOLIKO MREŽU OPTERETITE SA VEĆIM BROJEM MEGAPIKSELNIH KAMERA, DESIT ĆE SE ZAGUŠENJE A TO ĆE SE REFLEKTIRATI NA USPORENOM RADU CJELOKUPNE MREŽE, UMJESTO DEKLARIRANIH 25 FPS, REZULTAT ĆE BITI MRŠAVIH 5 FPS ILI ČAK I MANJE. STOGA RAZMISLITE DOBRO PRIJE PRIKLJUČENA TAKVIH KAMERA NA POSTOJEĆU MREŽU. GIGABITNI SWITCH-EVI SU OBAVEZNI I CIJELOJ TAKVOJ MREŽI, KAO I KORIŠTENJE POE- SWITCH-EVA.

AKO PITATE PISCA OVIH REDAKA ZA MIŠLJENJE, PRIJE PAR GODINA ODLUČIO BI SE ZA IP SOLUCIJU, ALI SADA ISKLJUČIVOZA HD-SDI KAMERE I SNIMAČE. ZAŠTO? KVALIETA SLIKE JE IZVRSNA, BRZINA ZAPISA JE UVIJEK JE 25FPS, SNIMAČI SU JEDNOSTAVNI ZA RUKOVANJE, PRISTUP MREŽOM I SMARTPHONE UREĐAJIMA JE U SMISLU KVALIETE "STRIMANE" SLIKE PERFEKTAN.
NADALJE, POSTOJE I HIBRIDNI SNIMAČI (HD-SDI+ANALOGNO) KOJI OMOGUĆUJU KORIŠETENJE POSTOJEĆIH ANALOGNIH KAMERA I ZAMJENU NEKIH SA HD KAMERAMA ( NA SIGURNOSNO KRITIČNIM TOČKAMA) ŠTO I POJEFTINJUJE UKUPNU INVESTICIJU U KONAČNICI.


   
> KAKVE KAMERE ZA VIDEONADZOR TVRTKI - PROIZVODNJU ODABRATI?

*ULAZ/VRATA SA UNUTARNJE STRANE: VAŽANI SU ULAZI/IZLAZI RADI KONTROLE IZNOŠENJA STVARI. NAJBOLJE JE ODABRATI DOME KAMERU SA FUNKCIJOM WDR: OVA FUNKCIJA ĆE ELIMINIRATI KONTRA SVJETLO TE NEĆE DOĆI DO "ZASLIJEPLJENOSTI" KAMERE: SLIKA ĆE NA CIJELOJ SCENI SNIMANJA BITI IZJEDNAČENA TE ĆE INDENTIFIKACIJA POČINITELJA BITI MOGUĆA


*NADZOR TRAKE PROIZVODNJE: PROIZVODNA TRAKA ZAHTIJEVA KAMERE SA VARIFOKALNIM LEĆAMA, POSEBNO NA MJESTIMA GDJE JE PROCES PROIZVODNE TRAKE MOGUĆE OPSTRUIRATI OD STRANE DJELATNIKA
TREBA ODREDITI SIGURNOSNO PROBLEMATIČNA MJESTA U PROIZVODNOM PROCESU KAO NPR. SORTIRANJE ILI PAKIRANJE ROBE.

 
> KOLIKO TO KOŠTA?  

* POKRIVANJE PROCESA PROIZVODNJE ZAHTIJEVA ILI IZVID NA LOKACIJI ILI DOSTAVU TLOCRTA SA UCRTANIM ŽELJENIMPOZICIJAMA KAMERA ILI KRITIČNIH TOČAKA. JEDNI PRAVI NAČIN JE IPAK IZVID LOKACIJE JER JE POTREBNO U SAMOM PROSTORU VIDJETI GDJE JE MOGUĆE TOČNO MONTIRATI KAMERE UZIMAJUĆI U OBZIR PREDMETE U PROSTORU KOJI BI MOGLI ZAKLANJATI VIDNO POLJE KAMERA.

* CIJENA MONTAŽE OVISI NAJVIŠE O KOMPLICIRANOSTI INSTALACIJE KABLOVA, BUŠENJU ZIDOVA....

 
NW50-60BIR
IR KAMERA
 

ALARM.COM.HR

 

videonadzor.com.hr powered by Genius d.o.o Zagreb, Tel.+385 1 3777.377 Fax.+385 1 3771 377 0

 prisluškiv

RHD-813 RHD-813