VIDEONADZOR
007.com.hr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LINKOVI:

>GENIUS.COM.HR
web shop 0-24

>HIKVISION HRVATSKA
videonadzor&alarm

>DAHUA
kamere&snimači

>FOSCAM.HR
bežične IP kamere

>Iam-GENIUS.eu
Chuango bežični alarmi

>ALARM.COM.HR protuprovala-alarmi

>007.COM.HR
spy proizvod

>ALARM MARKET
kompletna ponuda

>PROTUPROVALA
sve o protuprovali


security shop

Nudimo vam video nadzor po vrlo prihvatljivim cijenama.Direktni smo uvoznici.

Pogledajte cijene kompleta! U kompletima se nalazi sve potrebno vaš video nadzor: kamere, snimači, kablovi, adapteri.
PLUG & PLAY.

Žične i bežične kamere, snimanje ili samo opservacija, snimači sa
hard diskom po želji i potrebi, kamere sa night vision sistemima....


Skriveni video nadzor - za nadzor onih koji nadziru..

 

VIDEO NADZOR -TVRTKE:SKLADIŠTA

 

VIDEONADZOR_TVRTKES

 VIDEO NADZOR - O ZAŠTITI TVRTKI-PROIZVODNJA
> OPĆENITO O VIDEONADZORU TVRTKI/PRIZVODNJA I OD KUDA KRENUTI S NABAVKOM?

VIDEONADZOR JE STANDARD KOJI SVAKA TVRTKA TREBA IMATI, A NE LUKSUZ!

KOJI SU RAZLOZI POSTAVE KAMERA U NEKOJ TVRTCI-SKLADIŠTA?

- U SVAKOJ TVRTCI, SKLADIŠTA PREDSTAVLJAJU NAOSJETLJIVIJI I NAJRANJIVIJI DIO. DVA SU NAJVEĆA IZAZOVA U SKLADIŠTIMA:
A) MOGUĆNOST OTUĐENJA ROBE OD STRANE DJELATIKA (UNUTAR/VAN RADNOG VREMENA) ILI OD STRANJE TREĆIH LICA
B) OZLJEDE NA RADU SU ČESTE TE JE BEZ KVALITETNOG VIDEONADZORA NEMOGUĆA REKONSTRUKCIJA

ONO ŠTO JE GENERALNA ZNAJČAJKA JE DA SE POSTAVOM VIDEONADZORA PODIŽE UKUPNA PRODUKTIVNOSTI ZAPOSLENIKA

ŠTO SE NE SMIJE SNIMATI VIDEONADZORM UNUTAR TVRTKE?
- SVI PROSTORI U KOJIMA BI INTIMA DJELATNIKA MOGLA BITII NARUŠENA: GARDEROBE, WC-I , PROSTORI KOJI SLUŽE ZA IZMJENU ODJEĆE DJELATNIKA...

KOJA JE OBAVEZA POSLODAVCA NAKON POSTAVE VIDEONADZORA:
- OBAVIJESTITI DJELATNIKE O POSTAV ISTOG USMENO I PISMENO, POSTAVOM NATPISA NA VIDLJIVOM MJESTU, NPR. ULAZU U OBJEKAT : PROSTOR JE POD VIDEO NADZOROM.

 

PRVI KORAK JE ZATRAŽITI PONUDU OD TVRTKE KOJA SE BAVI UGRADNJOM VIDEONADZORNIH SUSTAVA , ZA IZRADU KVALITETNE PONUDE,PREPORUKA JE NAPRAVITI IZVID OD STRANE OVLAŠTENE TVRTKE , KOJA ĆE PO ISTOM NAPRAVITI KALKULACIJU TE VAM DOSTAVITI PONUDU.

UPISOM POJMA VIDEONADZOR U GOOGLE, DOBIT ĆETE ŠIROKU PONUDU TVRTKI KOJE SE BAVE PRODAJOM I UGRADNJOM, MOŽE SE EVENTUALNO POSTAVITI PITANJE :KAKO IZABRATI TVRKU KOJA ĆE POSAO ODRADITI KOREKTNO, SAVJET: ZATRAŽITE REFERENTNU LISTU DOSAD OBAVLJENIH UGRADNJI, EVENTUALNU PREPORUKU I DOKAZ O STRUČNOJ OSPOSOBLJENOSTI TE POSJEDOVANJU ODOBRENJA OD STRANE MUP-A ZA OBAVLJANJE POSLOVA TEHNIČKE ZAŠTITE

WDR KAMERA
ANTI VANDAL
   
> KOJE TEHNOLOŠKO RJEŠENJE ZA VIDEONADZOR TVRTKI ODABRATI: HD-SDI , IP ILI ANALOGNO (STANDARDNO)?

TO OVISI O ŽELJENOJ REZOLUCIJI SNIMANJA (PREVEDNO= JASNOĆI SNIMKE KOD GLEDANJA UŽIVO ILI REPRODUKCIJI VIDEO ZAPISA) ŽELJENOJ VISINI INVESTICIJE, MOGUĆNOSTI KABLIRANJA ITD .
ZA NADZOR TVRTKI U VELIKOJ VEĆINI SLUČAJEVA KORISTI SE ANALOGNI VIDEONADZOR , NEŠTO MANJE IP VIDEONADZOR , HD-SDI SUSTAVI U POSLJEDNJE VRIJEME DOBIVAJU NA POPURNOSTI I PREDSTAVLJAJU ALTERNATIVU IP IP VIDEONADZORU

SVE TVRTKE IMAJU MREŽU, STOGA SE ČESTO KORIŠTENJE IP KAMERA NAMEĆE SAMO PO SEBI KAO LOGIČAN IZBOR JER NIJE POTREBNO NOVO KABLIRANJE, SPOMINJU SE POE KAMERE SA VIŠE MEGAPIKSELNIM SENZORIMA.
SVE JE TO OK I DOBRO ZVUČI, ALI UZ UVJET DA SE TU TADI POSTAVI PAR KAMERA. UKOLIKO MREŽU OPTERETITE SA VEĆIM BROJEM MEGAPIKSELNIH KAMERA, DESIT ĆE SE ZAGUŠENJE A TO ĆE SE REFLEKTIRATI NA USPORENOM RADU CJELOKUPNE MREŽE, UMJESTO DEKLARIRANIH 25 FPS, REZULTAT ĆE BITI MRŠAVIH 5 FPS ILI ČAK I MANJE. STOGA RAZMISLITE DOBRO PRIJE PRIKLJUČENA TAKVIH KAMERA NA POSTOJEĆU MREŽU. GIGABITNI SWITCH-EVI SU OBAVEZNI I CIJELOJ TAKVOJ MREŽI, KAO I KORIŠTENJE POE- SWITCH-EVA.

AKO PITATE PISCA OVIH REDAKA ZA MIŠLJENJE, PRIJE PAR GODINA ODLUČIO BI SE ZA IP SOLUCIJU, ALI SADA ISKLJUČIVOZA HD-SDI KAMERE I SNIMAČE. ZAŠTO? KVALIETA SLIKE JE IZVRSNA, BRZINA ZAPISA JE UVIJEK JE 25FPS, SNIMAČI SU JEDNOSTAVNI ZA RUKOVANJE, PRISTUP MREŽOM I SMARTPHONE UREĐAJIMA JE U SMISLU KVALIETE "STRIMANE" SLIKE PERFEKTAN.
NADALJE, POSTOJE I HIBRIDNI SNIMAČI (HD-SDI+ANALOGNO) KOJI OMOGUĆUJU KORIŠETENJE POSTOJEĆIH ANALOGNIH KAMERA I ZAMJENU NEKIH SA HD KAMERAMA ( NA SIGURNOSNO KRITIČNIM TOČKAMA) ŠTO I POJEFTINJUJE UKUPNU INVESTICIJU U KONAČNICI.


   
> KAKVE KAMERE ZA VIDEONADZOR TVRTKI - SKLADIŠTA ODABRATI?

*ULAZ/VRATA SA UNUTARNJE STRANE: VAŽANI SU ULAZI/IZLAZI RADI KONTROLE IZNOŠENJA STVARI. NAJBOLJE JE ODABRATI DOME KAMERU SA FUNKCIJOM WDR: OVA FUNKCIJA ĆE ELIMINIRATI KONTRA SVJETLO TE NEĆE DOĆI DO "ZASLIJEPLJENOSTI" KAMERE: SLIKA ĆE NA CIJELOJ SCENI SNIMANJA BITI IZJEDNAČENA TE ĆE INDENTIFIKACIJA POČINITELJA BITI MOGUĆA


*NADZOR UNUTARNJIH SKLADIŠTA/REGALA / PALETA ZAHTIJEV SU SVAKAKO KAMERE SA VARIFOKALNIM LEĆAMA, POSEBNO NA MJESTIMA PAKIRANJA ROBE, RADI OTUĐENJA ROBE, REKONSTRUKCIJE KOLIČNE UTOVARENE/ SPARIRANE ROBE TE MOGUĆE REKLAMACIJE OD STRANE KUPACA

* TREBA ODREDITI SIGURNOSNO PROBLEMATIČNA MJESTA U SKLADIŠNOM PROSTORU KAO NPR. SORTIRANJE ILI PAKIRANJE ROBE ILI SL.

* VANJSKA SKLADIŠTA : ISTA PREDSTAVALJU POSEBAN SIGURNOSNI PROBLEM I TAKAV VIDEONADZOR PUN JE IZAZOVA: MOGUĆNOST RAZNIH (ZLONAMJERNIH) MANIPULACIJA S ROBOM OD STRANE DJELATNIKA ILI PROVALNIH KRAĐE SAMO SU NEKI.

ZA NADZOR VANJSKIH SKLADIŠTA POTREBNO JE KORISTITIT KAMERE SA VEĆIM DOMETOM IR-A (35 ILI VIŠE M) ,SA VARIFOLAKNOM LEĆOM KAKO BI SE MOGAO PODESITI PRIZOR SNIMANJA/SCENA


 
> KOLIKO TO KOŠTA?  

* POKRIVANJE SKLADIŠTA VIDEONADZOROM ZAHTIJEVA ILI IZVID LOKACIJE ILI DOSTAVU TLOCRTA SA UCRTANIM ŽELJENIMPOZICIJAMA KAMERA ILI KRITIČNIH TOČAKA. JEDNI PRAVI NAČIN JE IPAK IZVID LOKACIJE JER JE POTREBNO U SAMOM PROSTORU VIDJETI GDJE JE MOGUĆE TOČNO MONTIRATI KAMERE UZIMAJUĆI U OBZIR PREDMETE U PROSTORU KOJI BI MOGLI ZAKLANJATI VIDNO POLJE KAMERA.

* CIJENA MONTAŽE OVISI NAJVIŠE O KOMPLICIRANOSTI INSTALACIJE KABLOVA, BUŠENJU ZIDOVA....

 
NW50-60BIR
IR KAMERA
 

ALARM.COM.HR

 

 
videonadzor.com.hr powered by Genius d.o.o Zagreb, Tel.+385 1 3777.377 Fax.+385 1 3771 377 0

 prisluškiv

RHD-813 RHD-813